Ansioluettelon tärkeimmät asiat listattu

Oletteko muuten huomanneet, että kun viimeisen vuoden tai kahden vuoden aikana yt-luuta on lakaissut monet ihan voittoakin tuottavat yritykset tyhjiin osaavista työntekijöistä, on työnhakumarkkinoilla melkoisen täyttä.

Työhakemuksia lähetellään hotmailit kuumana. Ja liitetiedostoina totta kai curriculum vitae eli CV eli ansioluettelo.

Kaikkihan me olemme opiskelleet sitä sun tätä ja olleet töissä siellä ja täällä. Ei kiinnosta. MUTTA, tarjoan tässä nyt kivasti ilmaisen vinkin kaikille jotka kuumeisesti miettivät mitä siihen ansioluetteloon voisi sitten laittaa.

Hait sitten siivoojaksi, toimittajaksi, maatalouslomittajaksi, kokiksi tai mitä näitä ammatteja nyt onkaan, muista nämä:

TOP 5 tärkeimmät asiat ansioluetteloon

1. Läpipelatut tietokonepelit

Kyllä se ihmisestä jotain kertoo, että on onnistunut tahkoamaan läpi vähintään kymmeniä tunteja aktiivista pelaamista vaativia pelejä. On omistautumiskykyä, heittäytymiskykyä, pitkäjännitteisyyttä, englanninkielen taitoa ja ongelmanratkaisukykyä.
Itse olen muuten pelannut läpi ainakin seuraavat pelit: Call of Duty 2, Call of Duty 3, Fallout 2, Fallout 3, Fallout New Vegas, GTA IV, The Elder Scrolls IV: Oblivion, Mass Effect 2, Mass Effect 3 ja Star Wars Knights of the Old Republic 2.

2. Twitter-seuraajien määrä

Korreloi suoraan sen kanssa, onko ihmisellä kiinnostavat jutut ja osaako tuottaa sisältöä. Ja on jonkinlainen indikaattori siitä, osaako henkilö käyttää sosiaalista mediaa.
Meikällä on tätä kirjoittaessani 1283 seuraajaa. En oikein osaa päättää onko se paljon vai vähän. Mutta sen tiedän, että haluan lisää seuraajia.

3. Urheilutulokset

Ainakin seuraavat on hyvä luetella: paras Cooperin testin tulos, juostujen maratonien ja puolimaratonien määrä ja parhaat ajat, penkkipunnerrusennätys ja mahdollisesti saavutetut palkintosijat missä tahansa lajissa.

Itse olen voittanut kultaa Kiskon Hippo-hiihtojen kuusivuotiaiden sarjassa 1984.

4. Luettelo ulkomaista, joissa on käynyt

Matkailu avartaa, ja mitä enemmän on matkaillut sitä avarampi ihminen on. On perspektiiviä.
Ja kuten arvaatte, luettelenkin nyt maat joissa olen matkaillut. Ne ovat: Ruotsi, Norja, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Tshekki, Slovakia, Unkari, Itävalta, Saksa, Hollanti, Belgia, Iso-Britannia (Englanti ja Skotlanti), Chile, Peru, Bolivia, Egypti, Kreikka ja KANARIAN SAARET (Espanja). Aika monessa näistä useaan kertaan.

Itse en palkkaisi henkilöä, joka on käynyt 1989 Lanzarotella ja heti perään 2002 Tallinnassa.

5. Onko kissa- vai koiraihminen

Itse en palkkaisi koiraihmistä. Tietenkään.

Mainokset

6 thoughts on “Ansioluettelon tärkeimmät asiat listattu

  1. Muusta samaa mieltä, mutta toi Twitter ei toimi. Esim paavilla on aika tylsät jutut ja jotain ziljoona seuraajaa. Mulla 18, mutta myös duuni.
    Ylistaron hopeasompa -73 & Halo2

  2. Matkailu jos mikä kertoo avarakatseisuudesta, sosiaalisuudesta, pitkäjänteisyydestä, kulttuurintuntemuksesta, kielitaidosta, oppimishalusta, yms.
    Teräviä huomiota indeed ;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s